Aziz Çetin: "Sezona Nuri Şahin'le başlasaydık ilk 2'de olurduk"

Antalyaspor Teknik Sorumlusu Nuri Şahin, takımının 8 maçtır mağlup olmamasında, devre arasında gerçekleştirdikleri 5 transferin önemli bir katkısı olduğunu söyledi. 5 yıllık sözleşmesi olduğunu ve gönderilmediği sürece Antalyaspor'da kalmak istediğini ifade eden Şahin, "Antalyaspor inşallah çok daha iyi yerlerde olacaktır. Antalya, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da isminden söz ettirecektir" dedi. Nuri Şahin'e güvenlerinin tam olduğunu aktaran Antalyaspor Başkanı Aziz Çetin ise, "Lige başladığımızda bu kadro ve başında Nuri Şahin olsaydı şuan biz ilk ikideydik" ifadelerini kullandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Aziz Çetin: "Sezona Nuri Şahin'le başlasaydık ilk 2'de olurduk"

Antalyaspor Kulüp Başkanı Aziz Çetin ve Futbol Sorumlusu Nuri Şahin, KONYSİAD Derneği’nin düzenlediği toplantıda gazetecilerin ve davetlilerin sorularını yanıtladı. Kısa, orta ve uzun vadedeki planlarından bahseden Çetin ve Şahin, Antalyaspor’un hangi maça çıkarsa çıksın, o karşılaşmaya ortak olmak için çıktığına vurgu yaptı.

“Antalya şehri, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da isminden söz ettirecektir”

5 yıllık bir sözleşmesi olduğunu belirten Nuri Şahin, uzun vadedeki planlarından da bahsetti. Şahin, “5 yıllık bir sözleşmeye imza attığımızda kendimi garantiye almak için değil, bu 5 yılı doldurmak istediğim için attım. 5 yıl sonra burada buluşursak, Antalyaspor inşallah çok daha iyi yerlerde olacaktır. Antalya şehri, sadece Türkiye’de değil Avrupa’da da isminden söz ettirecektir” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER