Son Dakika: Fenerbahçe'nin Alexander Sörloth aşkı! Ozan Tufan formülüyle... - Transfer Haberleri

Fenerbahçe'de gözler forvet transferinde çevrildi. Ligin başlangıcından iki hafta geçmesine karşın golcü transferini henüz açıklamayan sarı lacivertliler, Norveçli yıldız için tüm şartları zorluyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika: Fenerbahçe'nin Alexander Sörloth aşkı! Ozan Tufan formülüyle... - Transfer Haberleri

Son Dakika... Fenerbahçe Alexander Sörloth transferi için tüm olanakları zorluyor. Süper Lig'de ilk 2 haftayı kayıpsız tamamlayan Fenerbahçe'de Mbwana Samatta'dan verim alınamaması forvet transferini zorunlu kılıyor. Bu bölgede hata yapmayan istemeyen sarı lacivertliler, iki sezon öncesinin gol kralı Alexander Sörloth'u ısrarla transfer etmek istiyor.

ZORUNLU SATIN ALMA OPSİYONUYLA KİRALAMA TEKLİFİ

Fenerbahçe'nin Sörloth'un bonservisinin bulunduğu Leipzig takımıyla büyük ölçüde anlaşma sağladığı iddia edililrken transferle ilgilil sözleşme detayları konuşulmaya devam ediyor. Ozan Tufan'ın satın alma opsiyonuyla Watford'a kiralayan Fenerbahçe, Sörloth'u da aynı şekilde bitirme hedefinde.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER