Müsilaj Maltepe, Kartal ve Pendik kıyılarında da görülmeye başladı

Müsilaj da denilen deniz salyası Anadolu Yakası'nda etkiliş olmaya devam ediyor. Kartal, Maltepe ve Pendik sahillerinde de görülmeye başlayan müsilaj, özellikle balıkçı barınakları, vapur ve motor iskelelerinin rüzgardan etkilenmeyen kısımlarında yoğunlukla gözleniyor.

GASTE24 GASTE24
Müsilaj Maltepe, Kartal ve Pendik kıyılarında da görülmeye başladı

Marmara Denizi kıyılarını kaplayan, halk arasında "deniz salyası" olarak da bilinen "müsilaj" Anadolu Yakası sahillerinde görülmeye devam ediyor.

Sabah saatlerinde güneyden esen lodosla birlikte Anadolu Yakası kıyı şeridinde birikmeye başlayan müsilaj tabakaları, Kadıköy'de Kurbağalıdere, Caddebostan Plajı ve Bostancı sahilinde yoğun olarak görülmeye başladı.

Müsilaj Maltepe, Kartal ve Pendik kıyılarında da görülmeye başladı - Resim : 1

Özellikle balıkçı barınakları, vapur ve motor iskelelerinin rüzgardan etkilenmeyen kısımlarında yoğun müsilaj birikmeleri gözlendi.

Maltepe, Kartal ve Pendik kıyı şeridinde de musilaj görüldüğü bildirildi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER