Kayıp Rus bakan ortaya çıktı: Şoke eden nükleer açıklaması!

Kameraların önüne en son 11 Mart'ta çıkan ve sonrasında iki hafta kadar ortalarda görünmeyen Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu ile ilgili birçok iddia ortaya atılmıştı. kimleri bakanın kovulduğunu kimileri de ciddi bir sağlık sorunu olduğunu söyledi. Tüm söylentileri yalanlamak istercesine kameralar önünde bir konuşma yapan Şoygu savaşla ilgili çarpıcı açıklamalar yaptı. Şoygu'nun sözlerindeki 'nükleer' detayı ise duyanları dehşete düşürdü...

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kayıp Rus bakan ortaya çıktı: Şoke eden nükleer açıklaması!

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu üst düzey askeri yetkililerle gerçekleştirdiği toplantıda, "Kredilerle zamanından önce silah ve teçhizat teslimatına devam ediyoruz. Önceliğimiz, uzun menzilli yüksek hassasiyetli silahlar, uçak teçhizatı ve stratejik nükleer kuvvetlerinin savaşa hazır durumunu desteklemektir" dedi.

Rusya Savunma Bakanı Sergey Şoygu, Rus ordusunun askeri kademesi ile toplantı gerçekleştirdi. Rusya Genelkurmay Başkanı Valery Gerasimov’un da bulunduğu toplantıda Şoygu, silah tedarikini ve bütçe konusundan bahsetti.Kayıp Rus bakan ortaya çıktı: Şoke eden nükleer açıklaması! - Resim : 1Şoygu, spekülasyonlar yaratan yokluğunun ardından bir kez daha kameraların karşısına geçti

Alınan kararları okuyan Şoygu, “Bugün yaşanan zorluklarla devlet savunma düzenini planlı bir şekilde yerine getiriyoruz. Bu yıl bütçe finansmanının bir önceki yıla göre yüzde 15 arttığını göz önünde bulundurursak doğal olarak devlet savunma siparişlerini erine getirirken nelere özellikle dikkat etmemiz gerektiğine bakmamız gerekiyor” ifadelerini kullandı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER