Beşiktaş, Kenan Karaman'ı transfer gündemine aldı

Beşiktaş, Fortuna Düsseldorf'da sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Kenan Karaman'ı listesine aldı. Kenan Karaman ile Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği biliniyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Beşiktaş, Kenan Karaman'ı transfer gündemine aldı

Gelecek sezondan itibaren yürürlüğe girecek yabancı sınırı nedeniyle transferde Türk oyunculara yönelen Beşiktaş, Fortuna Düsseldorf'la sözleşmesi sezon sonunda bitecek Kenan Karaman'ı gündemine aldı.

<iframe src='//www.hurriyet.com.tr/video/embed/?vid=41690218&resizable=1&autostart=true&playsinline=true&v_utm_source=haber_detay' width='580' height='326' frameborder='0' scrolling='no' allow='autoplay; fullscreen' allowfullscreen></iframe>

A Spor'un haberine göre; Beşiktaş teknik direktörü Sergen Yalçın, Kenan Karaman'ı takımda görmeyi çok istiyor. Kenan Karaman ile Galatasaray'ın da yakından ilgilendiği biliniyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER