Ordu’da caddelerde insan yoğunluğu arttı, ekipler devreye girdi

ORDU’da artan vaka sayısını kontrol altına almak için kentin işlek cadde ve sokaklarında, polis ekiplerince Hayat Eve Sığar (HES) kodu sorgulaması yapılıyor, yoğunluğa göre caddeler zaman zaman girişlere kapatılıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ordu’da caddelerde insan yoğunluğu arttı, ekipler devreye girdi

Ordu’da caddelerde insan yoğunluğu arttı, ekipler devreye girdi - Resim : 1Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, 'kontrollü normalleşme' sürecinde illere göre haftalık koronavirüs vaka sayısı haritasını paylaştı. 27 Şubat-5 Mart tarihlerinde 100 bin nüfusta vaka sayısı en fazla olan ilk 5 il Samsun, Sinop, Giresun, Ordu, Trabzon oldu. Vakaların yüksek olduğu Ordu’da denetimler de artırıldı. Kentin en kalabalık noktalarından olan İsmet Paşa, Süleyman Felek ve Sırrıpaşa caddelerindeki giriş ve çıkışlara bariyerler çekildi. Ekipler, vatandaşların HES kodlarını kontrol ettikten sonra caddeye girişlerine izin veriyor. Ayrıca yoğunluğa göre caddeler zaman zaman girişlere kapatılıyor.

Ordu Valisi Tuncay Sonel, vatandaşları koronavirüse karşı alınan tüm önlemlere uymaya davet ederken, polis araçları işlek noktalarda megafonla çağrı yaparak, sosyal mesafe uyarısı yapıyor.

‘VİRÜS, İŞİMİZİ ÇOK ETKİLİYOR’

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER