Boğayı alana televizyon hediye ediyor

Kars'ta besicilik yapan Ayhan Kişi, yaklaşık 4 yıldır dağlarda ve meralarda gözü gibi bakarak beslediği "Carlos" isimli kurbanlık boğasını Kurban Bayramı'nda alana promosyon olarak 102 ekran televizyon hediye edecek. Carlos'un bir ton olduğunu söyleyen Ayhan Kişi, boğayı 15 bin liraya satacaklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Boğayı alana televizyon hediye ediyor

Türkiye'nin kurbanlık ihtiyacının büyük bir bölümünü karşılayan Doğu Anadolu'da, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla çeşitli illere gönderilecek kurbanlıklar yola çıktı. Besiciler, büyük emekle yetiştirdikleri kurbanlıkları hayvan pazarlarında görücüye çıkardı. Hayvan pazarlarına götürdükleri büyükbaş ve küçükbaş hayvanlarına müşteri bulmak isteyen besiciler, özellikle kilosu ve fiyatı fazla olduğu için satışında güçlük çektikleri hayvanlarını pazarlamak için ilginç yöntemlere başvuruyor.

Kars'ta da büyükbaş hayvan besiciliği yapan Ayhan Kişi (30), bir tonluk boğasını satmak için farklı bir yola başvurdu. Kişi, 4 yıldır dağ ve meralarda büyük emekle beslediği 15 bin lira değerindeki "Carlos" isimli boğasını satın alan müşterisine promosyon olarak 102 ekran televizyon armağan edecek. Besici Kişi, yaptığı açıklamada, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla bir haftadır batı illerine hayvan sevkiyatı yaptıklarını söyledi.

Carlos'un fiyatı 15 bin lira

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER