3 dil bilen İbrahim Çağlayan, elektriği, suyu olmayan bu kulübede yaşıyor

Samsun'un 19 Mayıs İlçesi'nde yaşayan ve 3 dil bilen 53 yaşındaki İbrahim Çağlayan, hayırseverlerden yardım bekliyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
3 dil bilen İbrahim Çağlayan, elektriği, suyu olmayan bu kulübede yaşıyor

2010 yılına kadar Almanya'da yaşayan ve annesi ile babası öldükten sonra memleketi Samsun'a kesin dönüş yapan İbrahim Çağlayan, yaşamını tek pencereli elektriği ve suyu olmayan kulübede geçiriyor. İngilizce, Almanca ve İtalyanca bilen İbrahim Çağlayan, kardeşleri ve akrabalarının yurtdışında yaşadığını söyledi. 3 ayda bir aldığı engelli maaşıyla geçindiğini belirten Çağlayan, yaşadıklarını şöyle anlattı:

3 dil bilen İbrahim Çağlayan, elektriği, suyu olmayan bu kulübede yaşıyor - Resim : 1

BURADA YAŞAMAK ZORUNDAYIM

“Hipertansiyon, koah, kalp damarlarımda tıkanma, şeker, romatizma gibi rahatsızlıklarım var. Bir yıldır hastalıklarımdan dolayı çalışamıyorum. İngilizce, Almanca, İtalyanca ve azda olsa Fransızcam var. Elektrik, su banyo ve tuvalet olmamasına rağmen burada kalmak zorundayım. Allah rızası için bana yardımcı olmalarını istiyorum.”

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER