TEKNOFEST’te ‘tarihi ödül’

Bu yıl 4’üncü kez 21-26 Eylül tarihlerinde düzenlenecek TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali öncesinde, açıklamalar yapan T3 Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı ve TEKNOFEST Yönetim Kurulu Başkanı Selçuk Bayraktar, “Tarihimizin en büyük ödüllü teknoloji yarışmalarını düzenliyoruz. Bu yıl da bazılarını ilk kez yapacağımız 35 farklı kategoride yarışmamız olacak” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
TEKNOFEST’te ‘tarihi ödül’

TEKNOFEST İstanbul Havacılık, Uzay ve Teknoloji Festivali 2021’in (TEKNOFEST 2021) tanıtım toplantısı Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirildi. TEKNOFEST, Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ve Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı yürütücülüğünde, aralarında Türkiye’nin önde gelen teknoloji şirketleri, kamu, medya kuruluşları ve üniversitelerinin de olduğu 67 paydaş kurumla birlikte 21-26 Eylül’de İstanbul’da düzenlenecek.

HAYALLE BAŞLADI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER