Son Dakika | Alpaslan Öztürk'ten Trabzonspor'a transfer mesajı

Adı hem Fenerbahçe hem de Trabzonspor ile anılan Göztepe'nin başarılı futbolcusu Alpaslan Öztürk, transfer için açıklamalarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Son Dakika | Alpaslan Öztürk'ten Trabzonspor'a transfer mesajı

Karadeniz gazetesinde yer alan habere göre; Fırtına, stoper bölgesine yapacağı takviyelerden birisini yerli düşünüyor. Gündemdeki savunmacı ise model eşi Ebru Şancı’nın ‘King Kong’ benzetmesi yaptığı Alpaslan Öztürk. 27 yaşındaki savunmacının Göztepe yönetimine, “Trabzonspor’da oynamak istiyorum. İzin verin” dediği öğrenildi.

Bordo - Mavili yönetim, transferi savunmaya yapacağı takviyelerle kapatmak istiyor. Öncelikli bölge olarak görülen stoper mevkisi için ise 2 isim düşünülüyor. Bunlardan ilki Midtjylland forması giyen Erik Sviatchenko. 27 yaşındaki Danimarkalı stoper Erik, takımının bugün Slavia Prag ile oynayacağı Şampiyonlar Ligi Play-Off turu maçında oynayacak. Sonrasında ise Trabzonspor ile ilgili nihai kararını açıklayacak.

KARARINI YÖNETİME İLETTİ

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER