'Max Kruse'nin yerini doldurmak çok zor'

Bundesliga ekiplerinden Werder Bremen’in tecrübeli orta saha oyuncusu Fin Bartels, sezon başında Fenerbahçe’ye transfer olan yakın arkadaşı Max Kruse’yi takım olarak çok aradıklarını söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
'Max Kruse'nin yerini doldurmak çok zor'

Takım içerisindeki en iyi arkadaşının Kruse olduğunu söyleyen Bartels, “Onunla sürekli yazışıyoruz. Bana, İstanbul’da ve Fenerbahçe’de çok mutlu olduğunu söyledi”dedi. 32 yaşındaki sporcu, “Max Kruse, çok eşsiz bir oyuncu ve karakter. Öyle bir oyuncunun yerini doldurmak zor ama takımımızda eşsiz yetenekler var” ifadelerini kullandı.

6 HAFTADIR SAKAT

Öte yandan, 6 haftadır sakat olan Max Kruse’nin bu hafta takımla çalışmalara başlaması bekleniyor. Bireysel antrenör eşliğinde özel çalışmalar yapan 31 yaşındaki oyuncunun bir an önce sahalara dönmek için büyük çaba harcadığı belirtiliyor.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER