Erdoğan telefondan gençlere böyle seslendi: Ciddi bir sıçrama noktasındayız

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım'ın da katıldığı İzmit’te düzenlenen '2023 AK Genç Üye Katılım Programı'na cep telefonu ile bağlanarak, "Ekonomide Türkiye şu anda ciddi bir sıçrama noktasında. Faiz, enflasyon tek haneliye gidiyor. 2020 yılı bunların müjdesini alacağımız yıl olacak" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Erdoğan telefondan gençlere böyle seslendi: Ciddi bir sıçrama noktasındayız

AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırım, İzmit’te 2023 gencin, AK Parti’ye üye olması nedeniyle düzenlenen ‘2023 AK Genç Üye Katılım Programı’na katıldı. Kocaeli Kongre Merkezi’nde düzenlenen programda konuşma yapmak için sahneye çıkan Binali Yıldırım, cep telefonundan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı aradı. Cep telefonu üzerinden salonda bulunanlara hitap eden Erdoğan, "2023 üye rakamı çok anlamlı bir rakam. Dolayısıyla 2023 genç üyemizin bugün katılmış olması, özellikle 2023 yılı anlamıyla da güzel. Ben sizin dinamizmiz ile 2023’e sadece Kocaeli’nin çevresinde değil, tüm Türkiye’deki gençlik patlamasının güç bulacağını anlıyoruz. Şu anda Türkiye genelinde yaklaşık 11 milyon üyesi olan bir partiyiz. Bizim gibi böyle bir üye kaydına hiçbir parti dahil değil. Gerek il teşkilatlarıyla, gerek kadın kollarıyla, gerek gençlik kollarıyla toplamda bu rakama ulaşmış vaziyetteyiz" dedi.

'EMİN ADIMLARLA YOLUMUZA DEVAM EDİYORUZ'

Ekonomik anlamda olumlu gelişmelerin yaşandığını ifade eden Erdoğan şunları söyledi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER