‘Pençe Kaplan’da onbaşı şehit

Türk Silahlı Kuvvetleri’nin (TSK) Kuzey Irak’ın Haftanin bölgesinde devam eden “Pençe-Kaplan Harekâtı”nda, terör örgütü ile sıcak temas kuruldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Pençe Kaplan’da onbaşı şehit

Çıkan çatışmada dört terörist etkisiz hale getirilirken, Piyade Uzman Onbaşı Ömer Kahya (23) yaralandı. Kahya kaldırıldığı hastanede tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Milli Savunma Bakanlığı, bölgede tespit edilen hedeflerin SİHA ve ateş destek vasıtaları ile vurulduğunu bildirdi. Kahya’nın cenazesi, Milli Savunma Bakanı Hulusi Akar ve TSK komuta kademesinin de katıldığı, Şırnak’taki 23. Piyade Tümen Komutanlığı’ndaki törenle memleketi Kahramanmaraş’a uğurlandı. Akar, Akçakuşak köyündeki konuşmasında, “Bu alçaklar, bu hainler kalleş saldırılarının hesaplarını verecekler. Hepsi dağıldı, kaçacak delik arıyorlar” dedi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER