Zula Kadınlar Ligi geliyor!

Esporda kadınların varlığını güçlendirmek için yaptığı çalışmalarla kadın esporculara tam destek veren Zula Oyun’un çabaları, süper lig takımlarında da harekete geçme konusunda heyecan yarattı. Dünya Kadınlar Günü’nde Türkiye’de ilk kez kadınlara özel espor turnuvası düzenleyen Zula Oyun’un ilk kadınlar takımı, İstanbul Wildcats kulübünden geldi. Takımlarla iş birliği içinde çalışmalarını sürdüren Zula’nın geliştiricisi InGame Group, 2020’de Zula Kadınlar Ligi’ni başlatmaya hazırlanıyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Zula Kadınlar Ligi geliyor!

Geçtiğimiz yıl Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Türkiye’nin ilk kadınlara özel espor turnuvasını düzenleyen Zula Oyun’un kadın esporcuların gelişimine yönelik çabaları takımlarda da heyecan yarattı.

Zula’nın geliştiricisi InGame Group, takımlarla birlikte Zula Kadın Ligi’ni başlatmak için çalışmalarına devam ederken, bir ilk de Türkiye’nin en büyük espor kulüplerinden İstanbul Wildcats’den geldi. Kulüp, ilk kadın Zula Takımı’nı kurduğunu duyurdu.

Espor alanında kariyer yapmak isteyen tüm kadınların yetenek ve yetkinliklerinin gelişimini yakından takip eden Zula’nın geliştiricisi InGame Group, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, bu konuda attıkları ilk adımın geçtiğimiz Mart ayında düzenlenen Zula Kadınlar Turnuvası olduğunu hatırlattı. Türkiye’de kadınlara özel düzenlenen ilk espor turnuvası, geçtiğimiz yıl “Zula Kadınlar Turnuvası” adıyla Nonstop Zula Espor Merkezi’nde yapılmış ve kadın oyuncuların espor dünyasında varlıklarını güçlendirmeleri için bir platform açan turnuva, yüzlerce kadın oyuncunun katılımıyla gerçekleştirilmişti. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER