Ragnarok'un başrolü Herman Tommeraas ilk kez açıkladı! Erik dalı dansıyla büyüledi! 

Ragnarok dizisinde başrol karakterini canlandıran Norveçli oyuncu Herman Tommeras hurriyet.com.tr'de Ferit Ömeroğlu'nun konuğu oldu. Ragnarok projesinin kendisine nasıl geldiğini ilk kez açıklayan Tommeraas'ın dünya genelinde olduğu gibi Türkiye'de de hayran kitlesi giderek artıyor. Oldukça keyifli ve eğlenceli geçen programda Herman’ın erik dalı dansı videoya damga vurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ragnarok'un başrolü Herman Tommeraas ilk kez açıkladı! Erik dalı dansıyla büyüledi! 

Aktörlük yapmaya başladıktan sonra bir popülaritem olacağını ve Norveç dışında da tanınacağımı tahmin ediyordum. Ama özellikle İnstagram hesabımı değiştirmem ve kullanmam ile beraber hiç beklemediğim bir yöne doğru gitti, çok fazla arttı. Özellikle de Türkiye’den çok fazla kullanıcı beni takip etti ve İnstagram yayınlarımı izledi. Bun hem çok şaşırdım hem de çok sevindim. Türk kullanıcılar inanılmaz eğlenceliler ve yaptıkları yorumlar beni çok mutlu etti.

Ragnarok projesi sana nasıl geldi? O süreci kısaca anlatabilir misin?

Aslında bunun ilginç bir cevabı var. Çok yakın bir arkadaşım bu dizinin kadrosunda yer almak için seçmelerine katıldı. Onun için bir video çekecekken benden yardım istedi. Ben de kabul ettim. Onunla beraber bir video çektik. Dizinin yönetmeni ve cast ajansındaki insanlar bu videoyu izledikleri zaman çok beğendiler. Benimle çalışmak istediler ve projeye bu şekilde dahil oldum.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER