Maske fabrikasını maskesiz dolaştı

ABD Başkanı Donald Trump, önceki gün Washington’dan ilk kez ayrılarak sağlık malzemeleri üreten Honeywell şirketinin Arizona’daki tesislerini ziyaret etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Maske fabrikasını maskesiz dolaştı

Ekonomiyi kurtarmak adına kısıtlamalara karşı olduğunu her seferinde dile getiren Trump, maske üretim birimini ziyaret ederken maske takmadı. Bu hareketiyle tepki çeken ABD Başkanı, koruyucu gözlük takmakla yetindi. Ekibin ziyaret öncesinde COVID-19 testi yaptırdığını söyleyen Trump, “Ülke ekonomisi yeniden faaliyete geçirilirken ölümler olabilir, çünkü artık insanları evlerine kapatmayacaksınız. Ancak aynı zamanda sosyal mesafeyi koruyacak, ellerimizi yıkayacağız” diye konuştu.Maske fabrikasını maskesiz dolaştı - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER