Çirkinlik yıkılıyor

Bodrum'da kaçak yapıların yıkımına başlandı. Mühürlenen projelere tebligatlar gönderilerek aykırılıkların 1 ay içinde düzeltilmesi istendi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Çirkinlik yıkılıyor

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı yetkilisinin verdiği bilgiye göre de 4 projede yıkım süreci başladı. Bakanlık yetkilisi, “Firmaların bir kısmı kendi ekibi ile süreci tamamlıyor. Bir kısmında firma ve bakanlık birlikte süreci yönetiyor. Mühürleme süreci 20 Ağustos’ta başladı ve sonraki günlerde devam etti. Dolayısıyla her projenin son yıkım tarihi farklı. Biz tek tek kontrolleri yapıp gerekli adımları atıyoruz” dedi. Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, 20 Ağustos’ta Bodrum sahillerini gezmiş ve kaçak yapıların mühürlenmesi sürecini başlatmıştı.

Çirkinlik yıkılıyor - Resim : 1

21 PROJE MÜHÜRLENDİ

Küçükbük Koyu’nda 330 villa ve bir otelden oluşan projede önce asansör kulesinin yıkıldığını belirten yetkili, bakanlık desteğiyle imara aykırı evlerde de yıkım yapıldığını dile getirdi. Gümbet, Yalıçiftlik ve Gölköy’de mühürlenen projelerde firmaların kıyı ve karadaki imara aykırı yapıları yıkmaya başladıklarını ifade

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER