GLL Wingman VIII Şampiyonu Blaze Espor

GLL tarafından düzenlenen 20 bin dolar ödül havuzlu PUBG WINGMAN VIII turnuvasının şampiyonu Blaze Espor oldu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
GLL Wingman VIII Şampiyonu Blaze Espor

DUO modda düzenlenen en heyecanlı turnuvalar arasında nitelendirilen WINGMAN VIII’e toplamda 1000’e yakın takım katıldı. Blaze Espor adına yarışan Cihan “rip” Haydari ve Furkan “Smash” Şanlı büyük bir mücadele sonunda turnuvaya damga vurmayı başardılar ve 8.000 USD tutarındaki şampiyonluk ödülünü kazandılar.

Turnuvaya Avrupa ve Orta Doğu / Afrika takımlarının yer aldığı eleme grubu maçları ile başlandı. Blaze Espor ilk 5 turda oynanan 18 maç sonunda Lig Aşamasına katılma hakkı kazandı. Lig aşamasında 3 hafta süresince oynanan 15 maç sonunda, ligi 2. sırada bitirerek Blaze Espor adını Büyük Final aşamasına yazdırmayı başardı.

CIS (Azerbaycan, Beyaz Rusya, Ermenistan, Kazakistan, Kırgızistan, Moldova, Özbekistan, Rusya ve Tacikistan) bölgesini temsilen kendi grup aşamalarını ilk 16 sırada tamamlayan takımların da katılımı ile 32 takım Büyük Final aşamasında şampiyonluk için yarıştı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER