Bayern Münih’ten Fenerbahçe’ye ’merhaba’ mesajı

Yeni sezon hazırlıkları kapsamında Münih’in ev sahipliğinde düzenlenen Audi Cup’ta Bayern Münih, bugün TSİ 21.30’da karşılaşacağı Fenerbahçe’ye jest yaparak ’merhaba’ paylaşımı yaptı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bayern Münih’ten Fenerbahçe’ye ’merhaba’ mesajı

Kulübün resmi sosyal medya hesabından yayınlanan videoda şehirden görüntüler ile Fenerbahçe’nin havalimanından ve stada gelişinden görüntüler yer aldı. Bu videoyu "Merhaba" yazarak paylaşan Bayern Münih’in bu paylaşımı, kısa sürede yoğun ilgi gördü.

<blockquote class="twitter-tweet"><p lang="de" dir="ltr">Merhaba &amp; Servus <a href="https://twitter.com/Fenerbahce?ref_src=twsrc%5Etfw">@Fenerbahce</a>! 👋<br><br>Willkommen in München zum <a href="https://twitter.com/hashtag/AudiCup?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#AudiCup</a> 2019! ⚽<a href="https://twitter.com/hashtag/packmas?src=hash&amp;ref_src=twsrc%5Etfw">#packmas</a> <a href="https://t.co/sDHviUN79t">pic.twitter.com/sDHviUN79t</a></p>&mdash; FC Bayern München (@FCBayern) <a href="https://twitter.com/FCBayern/status/1156232795678748674?ref_src=twsrc%5Etfw">July 30, 2019</a></blockquote> <script async src="https://platform.twitter.com/widgets.js" charset="utf-8"></script>

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER