Bağ bozumu telaşı fotoğraf tutkunlarını Trakya bağlarına çekiyor

Türkiye'nin birçok kentinden fotoğraf tutkunları, Trakya'nın verimli topraklarına gelerek üzüm bağlarındaki telaşı ölümsüzleştiriyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Bağ bozumu telaşı fotoğraf tutkunlarını Trakya bağlarına çekiyor

Kimi fotoğrafçılar bağ bozumu hareketliliğinin yaşandığı Trakya'da bağcıların yetiştirdikleri üzümlerini toplayıp, tüketiciye ulaştırmak için harcadıkları çabaları görüntülerken kimi fotoğrafsever ise bağlarda modellerin poz verdiği kurgu fotoğraf atölyelerinde en iyi kareyi yakalamaya çalışıyor.

Bağ bozumu telaşı fotoğraf tutkunlarını Trakya bağlarına çekiyor - Resim : 1

Kırklareli'nin Pehlivanköy ilçesinde düzenlenen fotoğraf etkinliğinde Ankara, İzmir, İstanbul, Çanakale, Edirne ve Tekirdağ gibi illerden gelen fotoğraf sanatçıları en iyi fotoğrafı çekebilmek için uğraşıyor. Üzüm bağlarında fotoğrafçılar müzik eşliğinde bağların içlerindeki modelleri fotoğrafladı.

Bağ bozumu telaşı fotoğraf tutkunlarını Trakya bağlarına çekiyor - Resim : 2

"Sanatla ilçemi tanıtıyorum"

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER