'O görüntüleri izleyince hanımla beraber kanımız dondu'

Hürriyet gazetesi yazarı Ahmet Hakan, Berlin'deki Libya zirvesi dönüşü Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın gazetecilerle görüşmesinin detaylarını yazdı.

VATAN VATAN
'O görüntüleri izleyince hanımla beraber kanımız dondu'

Ahmet Hakan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Berlin'deki Libya zirvesi dönüşü gazetecilerle yaptığı sohbetin detaylarını köşesine taşıdı. Hakan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın İdlib konusundaki görüşlerini yazdı.   Ahmet Hakan'ın köşesinden ilgili kısım şu şekilde:   İdlib’de yaşananlar   O görüntüleri izleyince hanımla beraber kanımız dondu   İDLİB’den sınırlarımıza doğru gelenler hakkında CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, “terörist” nitelemesinde bulunmuştu. Bunun hatırlatılması üzerine şunları söyledi Erdoğan:   - AKIL TUTULMASI: Bu insanlar şu anda ölümden kaçıyor. O anne ile 6 çocuğunu ekranda görünce bizim hanımla beraber adeta kanımız dondu. O yavrulara biz nasıl terörist deriz? 2, 3, 4, 5, 6 o yaşlardaki çocuklar... 3 tanesi okulda, 3 tanesi orada, ayaklar çıplak, çocuklar donuyor. Onlara ‘terörist’ demek akıl tutulmasıdır.   - İLK YANLIŞI DEĞİL: Bu Bay Kemal’in ilk yanlışı değil. Bir defa “Suriye’den gelenleri tekrar Suriye’ye göndereceğim” diyen bu değil mi? Bu insanlar keyfinden zevkinden mi geldiler bizim topraklarımıza? Türkiye’de öyle bir hava estirdi ki, bizi eleştirdiler. Bize “Bunları yediriyorsunuz, içiriyorsunuz, bunlara maaş veriyorsunuz” dediler. Maaş falan verdiğimiz yok. Biz maaşı kendi vatandaşlarımızın yoksullarına veriyoruz.  

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında VATAN internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER