Fatih'te hareketli dakikalar... Linç etmek istediler

İstanbul, Fatih'in Vezneciler semtindeki Fehmibey İş Hanı'ndaki iş yerinden 300 bin dolar çalan 5 şüpheliden biri vatandaşlar tarafından linç edilmek istenirken İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) güvenlik görevlilerince kurtarıldı. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fatih'te hareketli dakikalar... Linç etmek istediler

Edinilen bilgiye göre, Vezneciler'deki Fehmibey İş Hanı'nın üçüncü katında bulunan, para transferi yapıldığı ve Libyalı iş insanlarına ait olduğu belirtilen bir kargo firmasına, öğlen saatlerinde 5 kişi geldi.

Kimlik göstererek kendilerini polis olarak tanıtan şüpheliler, silah zoruyla içinde 300 bin dolar para bulunan çantayı alarak kaçtı. Ardından iş yeri çalışanları ve şüpheliler arasında kovalamaca başladı. Kovalamaca sonucu iş yeri çalışanları ve vatandaşlar, şüphelilerden birini İstanbul Büyükşehir Belediyesi önündeki Şehzadebaşı Parkı'nda yakaladı.

Çalınan paranın nereye götürüldüğünü söylemeyen şüpheli, iş yeri çalışanları ve vatandaşlar tarafından darbedildi. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER