‘Aldırma Gönül’ provaları devam ediyor

Dünyaca ünlü yazarımız Sabahattin Ali’nin hayatından kesitlerin yer aldığı ve Ferhat Göçer tarafından sahnelenecek ‘Aldırma Gönül’ müzikli oyununun provaları UNIQ Hall’de devam ediyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
‘Aldırma Gönül’ provaları devam ediyor

Usta yönetmen Ezel Akay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu, sanatçı Ferhat Göçer’in unutulmayacak performansıyla, edebiyat tarihimizin en önemli kalemlerinden Sabahattin Ali’nin heyecanlarının, aşklarının, hüzünlerinin, hasretlerinin; kısaca hayatından kesitlerin sahneleneceği ve şiirlerinden bestelenmiş sevilen şarkılarının söyleneceği “Aldırma Gönül” müzikli oyunu tiyatro severlerin karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Aralık ayında sevenleriyle buluşmak için gün sayan oyunda Özgür Sevinç şefliğinde bir orkestra da  Ferhat Göçer’e eşlik ediyor.

‘Aldırma Gönül’ provaları devam ediyor - Resim : 1

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER