Amsterdam Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

 Amsterdam Türk Başkonsolosluk yeri değişmiştir. Bu nedenle yeni yerin adresi çok kimse tarafından bilinmiyor. Yeni açılan Konsolosluk Museumplein 17 1071 DJ Amsterdam adresindedir. Amsterdam Türk Başkonsolosluğunun iletişim adresleri nelerdir? Konsolosluğun telefon numarası nedir? Gibi soruların cevaplarını sizler için hazırladık.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Amsterdam Türk Başkonsolosluğu Nerededir? Konsolosluk İletişim Bilgileri, Adresi, Telefon Numarası Ve Çalışma Saatleri

Amsterdam Başkonsolosluğunda yapılan işlemler e- konsolosluk randevu sisteminden randevu alınarak yapılır. Online olarak yapılan işlemler ardından verilen randevu tarihlerine göre konsolosluklara ulaşmanız gereklidir.

 Amsterdam Türk Konsolosluk

 Hollanda Türkiye temsilcisi olan Amsterdam Türk Konsolosluğu randevulu sistemlerle çalışır. Online olarak randevu almak işlemlerinizin başlaması anlamına gelir. Ancak randevu almak tüm işlemler için geçerli değildir.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER