Mısır’da gözaltına alınan AA çalışanı yaşadıklarını anlattı!

Mısır'da gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan AA çalışanı Hilmi Balcı yaşadıklarını anlattı: "Kapıyı çaldılar. 'Burası nedir, siz kimsiniz, ne iş yapıyorsunuz?' diye sordular. Sağa sola bakındıktan sonra başka birilerini aradılar, onlar geldiler. Sonra başkaları daha gelmeye başladı. Daha fazla araştırmaya başladılar. O gece bizi bilmediğimiz bir yere götürdüler"

HÜRRİYET HÜRRİYET
Mısır’da gözaltına alınan AA çalışanı yaşadıklarını anlattı!

Mısır'da Anadolu Ajansı (AA) Kahire ofisine polis baskınında gözaltına alındıktan sonra serbest bırakılan Hilmi Balcı, "Uluslararası basının ve kurumların da müdahil olması daha fazla baskı oluşturdu. İşlemler olağanüstü bir şekilde hızlı ilerledi. Çok şükür iyi bir şekilde sonuçlandı ve memleketimize döndük." dedi.

AA Kahire Ofisi Mali ve İdari İşler Sorumlusu Balcı, Mısır polisinin 14 Ocak salı günü AA Kahire ofisine düzenlenlediği ve kendisinin de aralarında olduğu 1'i Türk vatandaşı, 4 çalışanın gözaltına alındığı baskın sırasında yaşadıklarını anlattı.

Mesai bitimine yakın saat 17.00'de güvenlik kuvvetlerinden 3 kişilik bir ekibin ofise geldiğini söyleyen Balcı, "Kapıyı çaldılar. 'Burası nedir, siz kimsiniz, ne iş yapıyorsunuz?' diye sordular. Sağa sola bakındıktan sonra başka birilerini aradılar, onlar geldiler. Sonra başkaları daha gelmeye başladı. Daha fazla araştırmaya başladılar. O gece bizi bilmediğimiz bir yere götürdüler." diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER