Magazin konseyi: Sıra Prens Harry'de olsa yapar mıydı?

Sussex Düşesi Meghan Markle ve Prens Harry’nin İngiltere Kraliyet Ailesi’nden ayrılmasını Magazin Konseyi masaya yatırdı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Magazin konseyi: Sıra Prens Harry'de olsa yapar mıydı?

Ömür Gedik: Meghan Markle’a helal olsun. Kraliyet egemenliğine karşı eşine özgürlüğü seçtirmeyi beceren cesur ve güçlü bir kadın olduğunu gösterdi.

Cengiz Semercioğlu: Meghan’a helal olsun da Harry’e olmasın mı? Taht yerine aşkını seçti adam. Hoş o taht sırası hiçbir zaman ona gelmeyecek, 2 yaşındaki yeğenlerinden bile geride sıralamada. Merak ediyorum, taht sırası onda olsaydı aynı hareketi yapar mıydı?

Onur Baştürk: Prens Harry’le eşi Meghan Markle unvanlarından feragat etmesi The Crown’la beraber İngiliz Kraliyet’ini daha yakından tanımaya başlayan biz asil olmayan faniler için şoke edici bir durum oldu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER