Igor Tudor'dan Galatasaray itirafı

Galatasaray'ın eski teknik direktörü Igor Tudor, Türkiye kariyeri hakkında itiraflarda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Igor Tudor'dan Galatasaray itirafı

Süper Lig'de daha önce Karabükspor ve Galatasaray'ı çalıştıran teknik direktör Igor Tudor, TRT Spor'a verdiği röportajda, sarı-kırmızılı takımda yaptığı işlerden dolayı gurur duyduğunu söyledi. Hırvatistan'ın Hajduk Split takımının başına geçen Tudor, şöyle konuştu...

''TÜRKİYE'DE YENİDEN ÇALIŞMAK İSTERİM''

Udinese'den ayrıldıktan sonra bazı Türk takımlarından teklif aldığını doğrulayan Tudor, "Bazı takımlarla görüşmelerim oldu. Ben sıcak bakmadım. Evime dönmek istiyordum. İtalya'daki son 2 yılımda Türk takımlarından teklifler geldi. Hangi takımlardan teklif geldiğini söylemem doğru olmaz. İleride bir gün tekrar Türkiye'de çalışmak isterim. Burada güzel anılar biriktirdim. Türkler çok pozitif insanlar" dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER