Efsane Başkan Seba'ya ilk not Başkan Hazinedar'dan

İSTANBUL-DHA

F5HABER F5HABER
Efsane Başkan Seba'ya ilk not Başkan Hazinedar'dan

İSTANBUL-DHA

Beşiktaş'ın efsane Başkanı Süleyman Seba'nın vefatının birinci yıldönümünde açılan anı defterine ilk notu Başkan Murat Hazinedar yazdı.

Beşiktaşlılar dışında 7'den 77'ye herkesin büyük bir sevgisini kazanan, centilmenliği ve beyefendi kişiliği ile Süleyman Seba vefatının birinci yıldönümünde çeşitli etkinlikler ile anıldı. Seba için açılan anı defterini ilk Başkan Murat Hazinedar imzaladı.

Beşiktaş Belediye Başkanı Av. Murat Hazinedar da Efsane Başkan Süleyman Seba için düzenlenen anma etkinliklerine katıldı. Beşiktaş'ın onursal başkanı Süleyman Seba, vefatının birinci yıl dönümünde düzenlenen etkinliklerle anıldı. Şairler Parkı Süleyman Seba heykeli önünde anı defterinin açılmasıyla başlayan etkinler bazen duygu dolu anların da yaşanmasına neden oldu. Efsane Başkan Seba'nın anı defterine ilk notu Beşiktaş Belediye Başkanı Murat Hazinedar düştü. Hazinedar, anı defterine şöyle yazdı; "Sevgili büyüğümüz, Beşiktaş'ın sadece kulübüyle değil, Beşiktaş'ımızın son dönemin simgesi, benim de doğduğum mahallenin buyüğü Süleyman Seba'nın vefatının birinci yıldönümünü saygıyla ve rahmetle anıyorum. Beşiktaş ve Beşiktaşlılar için izindeyiz."

(DHA - DHA)
SONRAKİ HABER