"İlk sıralara tırmanmak istiyoruz..."

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, Aytemiz Alanyaspor maçı ile ilgili olarak "Bizi çok zor bir maç bekliyor. Rakipler ligin iyi yerlerindeler ama biz de kendi yolumuzda, gelişimimize devam etmek istiyoruz. Çünkü biz ilk sıralara tırmanmak istiyoruz. Bu maçı bir test olarak görüyorum" dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
"İlk sıralara tırmanmak istiyoruz..."

Spor Toto Süper Lig’de 23 puanla 8. sırada bulunan Adana Demirspor, cumartesi günü 27 puanla ligde 6. sırada bulunan Aytemiz Alanyaspor ile deplasmanda oynayacakları maçın hazırlıklarını sürdürdü.

Adana Demirspor Teknik Direktörü Vincenzo Montella, yapılan antrenman öncesi basın mensuplarına açıklamalarda bulundu.

GZT Giresunspor karşısında aldıkları 3 puanın çok önemli olduğuna değinen Montella, "Son maçta gerçekten beni mutlu eden bir puan aldık. Takımın mücadelesi ve konsantrasyonu çok önemliydi. Bunu başardığımız için çok mutluyuz" diye konuştu.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER