Fenerbahçe, Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamladı

Süper Lig Cemil Usta Sezonu'nun 5. haftasında MKE Ankaragücü ile 21 Eylül Cumartesi günü Ülker Stadyumu Fenerbahçe Şükrü Saracoğlu Spor Kompleksi’nde karşılaşacak olan Fenerbahçe, bu maçın hazırlıklarını bu akşam Can Bartu Tesislerimizde yaptığı antrenmanla tamamlandı.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fenerbahçe, Ankaragücü maçı hazırlıklarını tamamladı

Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde gerçekleştirilen antrenman saat 18.00’da ısınma hareketleriyle başladı. Antrenmanda üç gruba ayrılan futbolcularımız, 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yaptı. İdman, taktiksel ve bireysel çalışmalarla noktalandı.

Antrenmanda Hasan Ali dışında tüm oyuncular yer aldı. Emre, Moses ve Isla idmanın ilk bölümünde takımla birlikte çalıştı. Hasan Ali ise özel program dahilinde çalışmalarını sürdürdü.

 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER