Ve iş insanı baba konuştu...

UKRAYNALI Svitlana Krychun, boşanma aşamasında olduğu Türk eşi Şevki Melih Eker’in kaçırdığını iddia ettiği, velayetleri kendisine verilen iki kızının peşine düştü. İki aylık arayışı sonucu kızların izine Marmaris’te rastladığını belirten Svitlana Krychun, "Yetkililerden yardım istiyorum. Lütfen velayeti bende bulunan çocuklarımı geri verin" dedi. iş insanı Şevki Melih Eker ise Marmaris Adliyesi’ne avukatı Namık Kemal Alpargu ile gelerek, Svitlana Krychun hakkında ’kişisel haklarının ihlali ve özel alanına izinsiz giriş’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Ve iş insanı baba konuştu...

Ukraynalı Svitlana Krychun’un biri 1,5, diğeri 3 yaşında olan çocuklarını arayışı sürüyor. Krychun’un kızlarını kaçırdığını öne sürdüğü, boşanma aşamasında olduğu eşi iş insanı Şevki Melih Eker ise Marmaris Adliyesi’ne avukatı Namık Kemal Alpargu ile gelerek, Svitlana Krychun hakkında ’kişisel haklarının ihlali ve özel alanına izinsiz giriş’ iddiasıyla suç duyurusunda bulundu.

’ÇOCUKLARIM BENİM YANIMDA’

Adliye önünde DHA’ya açıklama yapan Eker, eşine şiddet uyguladığı iddiasıyla ilgili şunları söyledi:

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER