Tık uğruna canını hiçe saymıştı! Flaş gelişme

Sosyal medyada beğeni için çektiği videolarla hem kendini hem de başkalarını tehlikeye sokan ve son olarak Galata Köprüsü'nden hareket halindeki tur gemisinin üzerine atlayan Yunus Emre Özer (27) gözaltına alındı. Yunus Emre Özer'in emniyetteki işlemleri sürüyor.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Tık uğruna canını hiçe saymıştı! Flaş gelişme

Daha önce metrobüs ve otobüsün üzerine çıkarak yaptığı tehlikeli yolculuklarıyla tepki çeken Yunus Emre Özer son olarak Galata Köprüsü üzerinden hareket halindeki tur gemisine atladı.

Kaydettiği anları sosyal medya hesabından paylaşan Yunus Emre Özer'in, görüntülerde ilk önce köprü korkuluklarına tırmanması, daha sonra köprünün altından geçen geminin üzerine atlaması görülüyor.Tık uğruna canını hiçe saymıştı! Flaş gelişme - Resim : 1

"Genel Güvenliğin Kasten Tehlikeye Sokulması" kapsamında gözaltına alınan Yunus Emre Özer'in emniyetteki işlemleri sürüyor.Tık uğruna canını hiçe saymıştı! Flaş gelişme - Resim : 2

İlginizi Çekebilir Kartı
Tık uğruna canını hiçe saydı! Galata Köprüsü'nden gemiye atladı
Tıklanma çılgınlığı! Kefen giyip gömüldü
Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER