için kaldı

İstanbullular dikkat!

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, kuzey ilçeleri başta olmak üzere İstanbul ile Tekirdağ ve Kırklareli'nin kuzey kıyı ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Yağışın iş çıkışı saatlerinde de etkili olması bekleniyor.

F5HABER F5HABER
İstanbullular dikkat!

İstanbul'un kuzey ilçelerinde yerel olmak üzere kuvvetli yağışlar bekleniyor. Öğle saatlerine doğru yağışlar şehir merkezine doğru ilerleyecek. Akşam saatlerinde aralıklarla devam etmesi bekleniyor. Yağışların gece İstanbul'dan ayrılması tahmin ediliyor. Bugün de İstanbulluları yağmurlu bir öğleden sonra bekliyor. Hava sıcaklığı ise 21-22 derece civarında seyrediyor. Yağışla birlikte rüzgar etkisini kaybedecek. Yağışın iş çıkışı saatlerinde de etkili olması bekleniyor.

Meteoroloji'den alınan bilgilere göre, kuzey ilçeleri başta olmak üzere İstanbul ile Tekirdağ ve Kırklareli'nin kuzey kıyı ilçelerinde kuvvetli yağış bekleniyor. Hava sıcaklığı ise 21-22 derece civarında seyrediyor. Yağışla birlikte rüzgar etkisini kaybedecek. Yağışın iş çıkışı saatlerinde de etkili olması bekleniyor.

KUVVETLİ YAĞIŞ UYARISI

Meteoroyoji'den yapılan açıklamada şöyle denildi: "Yağışların kuzey ilçeleri başta olmak üzere İstanbul ile Tekirdağ ve Kırklareli'nin kuzey kıyı ilçelerinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olması beklendiğinden yaşanabilecek olumsuzluklara karşı (su baskını ve ulaşımda aksamalar vb.) dikkatli ve tedbirli olunması gerekmektedir."

METEOROLOJİ DÜN SAAT VERMİŞTİ

Meteoroloji'den dün yapılan açıklamada, "İstanbul'da yarın (Salı) Sabah saatlerinden itibaren etkisini arttırması beklenen sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışların, kuzey ilçeleri başta olmak üzere il genelinde aralıklı ve yerel olarak kuvvetli (21-50 mm) olacağı tahmin ediliyor. Akşam saatlerinden sonra etkisini kaybetmesi beklenen yağışların oluşturabileceği su baskını ve ulaşım sorunları gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır" denildi. Yağışların saat 05.00- 19.00 arasında etkili olması tahmin ediliyor.

Bazı illerde beklenen hava durumuyla günün en yüksek sıcaklıkları ise şöyle:

Ankara: Parçalı ve az bulutlu, gece saatlerinde çok bulutlu kuzey ve batı ilçeleri kısa süreli sağanak yağışlı 20

İstanbul: Parçalı ve çok bulutlu, aralıklı ve yerel olmak üzere sağanak ve gök gürültülü sağanak yağışlı geçeceği tahmin ediliyor. Yağışların kuzey ilçeleri başta olmak üzere yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor. 22

İzmir: Az bulutlu ve açık 26

Bursa: Parçalı, kuzey kesimleri yer yer çok bulutlu 23

Adana: Az bulutlu ve açık 30

Antalya: Az bulutlu ve açık 28

Samsun: Parçalı ve çok bulutlu 21

Trabzon: Parçalı ve çok bulutlu 20

Erzurum: Parçalı bulutlu 17

Diyarbakır: Az bulutlu ve açık 28


SONRAKİ HABER