14 yıl sonra buna dikkat çekti: “Belki de beni öldürmek için kaçtı..."

Ordu’da balerin Ceren Özdemir’in katil zanlısı Özgür Arduç'un (35) 14 yıl önce bıçakla ağır yaralayarak hayatını kararttığı genç konuştu. Katilin, 2005 yılında öldürmek istediği Dinçer Akçevre, “Belki de beni öldürmek için kaçtı. Bunun iyi hali yok, cezaevinden nasıl çıkar” dedi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
14 yıl sonra buna dikkat çekti: “Belki de beni öldürmek için kaçtı..."

Ordu'da geçen Salı günü Ceren Özdemir’i bıçaklayarak ölümüne sebep olan Özgür Arduç, tutuklanarak cezaevine gönderildi. 2005 yılında Dinçer Akçevre isimli kişiyi de telefon satma bahanesi ile kandırıp, o zaman 15 yaşında olan kişiyi bıçaklayan katil zanlısı, yine aynı yöntemle suçunu işlemiş, polis ekipleri tarafından yine aynı bölgede civarda yakalanmıştı. 2005 yılında katil zanlısı Özgür Arduç ile arsında yaşanan olayı anlatan Dinçer Akçevre, 2 yıl tedavi gördüğünü, en büyük hayali olan askerlik vazifesini yapamadığını söyledi.

“VAHŞİCE 12 BIÇAK DARBESİ ATTI”

2005 yılında neredeyse cinayete kurban gidecek olan ve ağır yaralanıp uzun bir tedavi gören Dinçer Akçevre, Ceren Özdemir’in katil zanlısı Özgür Arduç ile arasında yaşananları anlattı. Akçevre, “O gün deniz kenarında iken yanımıza geldi, arkadaşım da vardı. Tinerci olduğu için sima olarak tanınıyor. Telefonu satma bahanesi ile geldi. Biz de alırız dedik. Evine kadar gittik, evinin önünde arkam dönükken sırtımdan bıçakladı beni. Evine telefonunu almaya gitmiştik. ‘Param yok, telefonu satacağım alır mısınız?’ dedi. Sırtım dönükken arkamdan iki tane ekmek bıçağı ile bıçakladı. Zaten ben orada bayıldım hiçbir şey hatırlamıyorum. Yerde 10 tane daha bıçak atmış, 12 bıçak darbesi yedim vahşice. Bunu neden yaptığını bilmiyorum mahkemede de konuşmadı. Sebebi sadece benim küfür etmiş olmam diye söyledi. Küfür de etmedim. Sadece telefon alış verişine gittim” dedi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER