Gigi Hadid'in milyarder babası Mohamed Hadid'in paylaşımı tartışma yarattı: Senin kızın olmasaydı bu kadar kazanır mıydı?

Son yılların en gözde modellerinden biri olan Gigi Hadid aynı zamanda kelimenin tam anlamıyla bir dolar milyoneri. 26 yaşındaki Hadid'in mesleki çalışmalarından şu ana kadar elde ettiği servet 10 milyon dolar. Hadid'in bir emlak milyarderi olan babası Mohamed Hadid, kızının servetinin her kuruşunu kendi çabasıyla kazandığını ailesinden bir dolar bile almadığını anlattı. Onun Instagram'da bu konuda yaptığı paylaşım ise takipçileri arasında tartışma yarattı. 

HÜRRİYET HÜRRİYET
Gigi Hadid'in milyarder babası Mohamed Hadid'in paylaşımı tartışma yarattı: Senin kızın olmasaydı bu kadar kazanır mıydı?

Gigi Hadid'in milyarder babası Mohamed Hadid'in paylaşımı tartışma yarattı: Senin kızın olmasaydı bu kadar kazanır mıydı? - Resim : 1GIGI HAKKINDA BİLMEDİGİNİZ ŞEYLER

72 yaşındaki Mohamed Hadid, Instagram sayfasında kızı Gigi ve onun Zayn Malik ile ilişkisinden dünyaya gelen torunu Khai'nin benzer giysiler içindeki pozlarını paylaştı. Aynı paylaşımda Hadid, yıllar önce ve yıllar sonra kızı Gigi ile dans ederken çekilen başka bir pozuna da yer verdi.  Mohamed Hadid "Gigi Hadid hakkında bilmediğiniz 20 şey" başlığı altında derlediği bu paylaşımda kızının bebekliğinden beri para kazandığını anlattı.

Gigi Hadid'in milyarder babası Mohamed Hadid'in paylaşımı tartışma yarattı: Senin kızın olmasaydı bu kadar kazanır mıydı? - Resim : 2BEBEKKEN MODELLİK YAPMIŞTI

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER