Anıl Altan ile Babalar Günü Bağış Kampanyası

Oyuncu Anıl Altan’dan Babalar Günü’nde anlamlı hareket... Marka yüzü oldukları Sleepy’nin bağış kampanyasını ikiz kızları Alin ve Lina ile çektiği videolarla duyurdu.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Anıl Altan ile Babalar Günü Bağış Kampanyası

Aile yaşantısından paylaştığı kesitlerle sosyal medya mecralarında büyük beğeni ve sevgi kazanan oyuncu Anıl Altan, reklam yüzü olduğu Sleepy ile Babalar Günü’nde bağış kampanyası başlattı. Markanın resmi sosyal medya hesaplarından bu anlamlı kampanyayı duyuran Altan’a binlerce hayranından destek geldi.

Anıl Altan ile Babalar Günü Bağış Kampanyası - Resim : 1

Altan’ın ipucu vermeden “sürpriz içerik” diyerek duyurusunu yaptığı kampanya, Babalar Günü’nde geniş kitlelere ulaşan bir yardım ağı getirdi. Babalar Günü’ne özel Sleepy tarafından hazırlanan “Babam1numara” filtresi ile çekilip markanın resmi instagram sayfası etiketlenerek ve #Babam1numara hashtag’i ile paylaşılan her video için Sleepy ürün bağışında bulunuyor. Babalar Günü’nde başlayan kampanya iki gün boyunca devam edecek.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER