Emine Erdoğan, Serebral Palsili Çocuklar Derneği temsilcilerini kabul etti

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan, Serebral Palsili Çocuklar Derneği (SERÇEV) temsilcilerini kabul etti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Emine Erdoğan, Serebral Palsili Çocuklar Derneği temsilcilerini kabul etti

SERÇEV, Emine Erdoğan'a, okullar için hazırlanan Doğudan Batıya Engelsiz Hayat Projesi'ne ilişkin sunum yaptı. Kabulde; SERÇEV Yönetim Kurulu Başkanı Turgay Karakuş, Başkan Yardımcısı Hülya Kırçuval, Genel Sekreter Edibe Sinem Ersoy ile Sağlık Bakanlığı Otizm, Zihinsel Özel Gereksinimler ve Nadir Hastalıklar Daire Başkanı Prof. Dr. Onur Burak Dursun hazır bulundu.

Emine Erdoğan, Serebral Palsili Çocuklar Derneği temsilcilerini kabul etti - Resim : 1

Emine Erdoğan, Serebral Palsili Çocuklar Derneği’nce (SERÇEV) okulların, serebral palsili ve engelli bireylerin eğitim ve sosyal hayata katılımları için uygun hâle getirilmesi amacıyla hazırlanan Doğudan Batıya Engelsiz Hayat Projesi'ni çok önemli gördüğünü, projenin 81 ile yaygınlaştırılması gerektiğini söyledi.

Emine Erdoğan, Serebral Palsili Çocuklar Derneği temsilcilerini kabul etti - Resim : 2

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER