Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yeni yıl için bir video mesaj paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, '2022 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum' dedi.

POSTA POSTA
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni yıl mesajı

Cumhurbaşkanı Erdoğan sosyal medya hesabından, "Türkiye’yi hedeflerine ulaştırmak için her yıl olduğu gibi 2021 yılında da durmadık, yola devam dedik, gece gündüz çalıştık. 2021 yılında neler mi yaptık… İsterseniz şöyle bir özet geçelim…" mesajını paylaştı.

İşte Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar:

Bir yılı daha geride bırakırken daha iyi bir yıl olması temennisiyle 2022'ye girmenin hazırlığını yapıyoruz. 2022 yılının milletimiz ve tüm insanlık için hayırlara vesile olmasını Rabbimden niyaz ediyorum. 2021 yılının bir önceki yıl gibi Koronavirüs salgını gölgesi altında geçirdik.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER