Küllü Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır? Akar Mı? Bakımı Nasıl Yapılır?

Saçlarınız tanımlayıcı bir özelliktir ve diğer insanların sizin hakkınızda fark ettiği ilk şeylerden biridir. Bu nedenle, sadece stilinize uygun değil, aynı zamanda doğal özelliklerinizi de vurgulayan bir renk seçmek mantıklıdır. En çok kullanılan saç renklerinden biri olan küllü kumral, yüzü yumuşatarak kişiye genç bir görünüm verir. Küllü kumralın kimlere yakışacağına dair detayları derledik.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Küllü Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır? Akar Mı? Bakımı Nasıl Yapılır?

Kumral saç renginin doğru tonunu seçmek, güveninizi artıracak ve kalabalığın arasından sıyrılmanıza yardımcı olacaktır. Küllü kumral saç rengi açık mat dore ve açık kahverenginin bir karışımıdır.

Küllü Kumral Saç Rengi Kimlere Yakışır?

Mavi, yeşil veya sıcak kahverengi gözlü kremsi, şeftali tonlu veya altın bir teniniz varsa küllü kumral rengini tercih edebilirsiniz. Küllü kumral saç rengi dikkat çekici tondur. Saçların tamamında veya gölge olarak da kullanılabilir. Porselen tenli ve mavi gözlü kadınların güzelliklerini daha fazla ortaya çıkarır. Aynı zamanda yeşil veya sıcak kahverengi gözleri olan insanlar için ideal bir tondur.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER