Müdür, yardımcısı ve 2 görevli ile 1000 sırayı zımparaladı

ERZİNCAN'daki Müşir Zeki Paşa Ortaokulu'nun 2015-16 eğitim yılına hazır hale gelmesi için müdür, müdür yardımcısı, memur ve hizmetliden oluşan 4 kişilik ekip, örnek bir çalışma yaptı. Müdür Yardımcısı Akkar Bayet sıraları zımparalarken, Müdür Kemal Erdoğan ile diğer personel de sıraları temizleyerek yeni döneme hazırlıklar sürdürülüyor. Müdür Erdoğan, "Yaklaşık 1000 sıramız vardı. Bunlar bayağı...

F5HABER F5HABER
Müdür, yardımcısı ve 2 görevli ile 1000 sırayı zımparaladı

ERZİNCAN'daki Müşir Zeki Paşa Ortaokulu'nun 2015-16 eğitim yılına hazır hale gelmesi için müdür, müdür yardımcısı, memur ve hizmetliden oluşan 4 kişilik ekip, örnek bir çalışma yaptı. Müdür Yardımcısı Akkar Bayet sıraları zımparalarken, Müdür Kemal Erdoğan ile diğer personel de sıraları temizleyerek yeni döneme hazırlıklar sürdürülüyor. Müdür Erdoğan, "Yaklaşık 1000 sıramız vardı. Bunlar bayağı yıpranmıştı. Bunları temiz hale getirmek ve öğrencilerimizin kullanımına sunmak için çalışıyoruz" dedi.

Toplam 43 öğretmenin eğitim verdiği, 850 öğrencisi bulunan 27 derslikli Müşir Zeki Paşa Ortaoku Müdürü Kemal Erdoğan, Yardımcısı Akkar Bayet, memur Yakup Gül ve hizmetli Yüksel Memioğlu okulun tüm sıralarını bakım ve onarımdan geçirdi. Okulun bahçesinde zımpara makinesi ile sıraların üstü temizlenirken, silinen ve verniklenen sıralar tekrar sınıflara taşındı. Okul Müdürü Kemal Erdoğan yaptıkları piyasa araştırmasında, sıraların temizliğinin 10 bin lirayı aşması üzerine böyle bir karar aldıklarını söyledi. Erdoğan, şöyle dedi:

(DHA - Recep DEMİRCİ)
SONRAKİ HABER