Fransa'dan Bedelli Askerlik Başvurusu Nasıl Yapılır? Fransa'dan Dövizli Askerlik Başvurusu 2020

Ülkemizde bedelli askerlik yapmak yasal olarak mümkün olmaktadır. Yurt dışında olan vatandaşların da bedelli askerlik imkanlarından faydalanmaları mümkün olmaktadır.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Fransa'dan Bedelli Askerlik Başvurusu Nasıl Yapılır? Fransa'dan Dövizli Askerlik Başvurusu 2020

Fransa'da bulunan Türk vatandaşlarının bedelli askerlik işlemleri için T.C Başkonsolosluklarına başvuru yapmaları gerekmektedir. Fransa'da yaşamakta oldukları bölgeden sorumlu olan başkonsolosluk birimine randevu alarak müracaat etmeleri gerekmektedir.

 Fransa'dan Bedelli Askerlik Başvurusu Nasıl Yapılır?

 Fransa'da çalışan ve işveren olarak bulunan Türk vatandaşlarının dövizli askerlik başvurusu yapabilmesi mümkün olmaktadır. Bu kişilerin Türkiye'de geçen süre dışında Fransa da en az üç yıl çalışmış olmaları gerekmektedir. Fransa vatandaşlığı bulunan Türkiye vatandaşları dövizli askerlik için başvuru yapabilmektedirler.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER