Meriç kıyısında romantik evlenme teklifi

EDİRNE'de bir işletmede yöneticilik yapan Kaner Gen, Meriç Nehri kıyısında bulunan çay bahçesinde sevdiği kıza sürpriz evlilik teklifi yaptı. Havadan dronlar uçurularak hazırlanan prodüksiyonla yapılan evlenme teklifine genç kız 'evet' dedi. Edirne'de bir işletmede yöneticilik yapan 25 yaşındaki Kaner Gen, 4 yıldır arkadaş oldukları 24 yaşındaki Aslı Akbaş'a evlenme teklifi için...

F5HABER F5HABER
Meriç kıyısında romantik evlenme teklifi

EDİRNE'de bir işletmede yöneticilik yapan Kaner Gen, Meriç Nehri kıyısında bulunan çay bahçesinde sevdiği kıza sürpriz evlilik teklifi yaptı. Havadan dronlar uçurularak hazırlanan prodüksiyonla yapılan evlenme teklifine genç kız 'evet' dedi.
Edirne'de bir işletmede yöneticilik yapan 25 yaşındaki Kaner Gen, 4 yıldır arkadaş oldukları 24 yaşındaki Aslı Akbaş'a evlenme teklifi için arkadaşlarıyla plan yaptı. Ardından da, sevgilisi çay bahçesine otururken havadan görüntü almak için dron uçurdu. Dron havadan görüntü alırken, bir kemancı ortaya çıkıp müzik çalmaya başladı. Bu sırada Gen'in arkadaşları evlenme teklifi yazan pankartı açtı. Kaner Gen de, cebinden çıkardığı yüzükle diz çökerek Aslı Akbaş'a evlenme teklifinde bulundu. Yaşakıkları karşıbında oldukça şaşıran Aslı Akbaş, Kaner Gen'in teklifine 'evet' cevabı verdi. Ardından genç çift Tarihi Meriç Köprüsü kenarında kemancının çaldığı romantik müzik eşliğinde dans etti.
'RÜYAMDA GÖRDÜM GERÇEK OLDU'
Sevgilisinden evlenme teklifi almadan önce rüyasında kendisine teklif geleceğini gördüğünü söyleyen Aslı Akbaş şöyle dedi:

"Çok şaşırdım çünkü dün gece rüyamda Kaner bana evlenme teklif ediyordu. Bunu kendisine anlattım. O da 'Demek ki daha evlenemeyeceğiz' diyerek geçiştirdi. Rüyamın gerçek olmasından dolayı çok mutluyum."
(DHA - Ali Can ZERAY)
SONRAKİ HABER