Bağcılar Belediyesi Gönül Bağı Platformu'ndan ihtiyaç sahiplerine destek

Bağcılar Belediyesi Gönül Bağı Platformu, maddi imkansızlıklar yaşayan vatandaşlara destek olmaya devam ediyor. Belediye, hayırsever iş insanının bağışladığı gıda kolilerini ilçede yaşayan vatandaşlara dağıttı.

GASTE24 GASTE24
Bağcılar Belediyesi Gönül Bağı Platformu'ndan  ihtiyaç sahiplerine destek

Belediyeden yapılan açıklamaya göre, "Gönüllü Ol, Öncü Ol" sloganıyla hizmet üreten Bağcılar Belediyesinin sivil toplum inisiyatifi platform, sosyal hayata yönelik örnek uygulamalara imza atmaya devam ediyor.

Ekipler, Göztepe Mahallesi'nde yaşayan hayırsever bir iş insanının "Bağcılar'da maddi durumu kötü olan 15 aileye erzak yardımında bulunma" talebi üzerine harekete geçti. İş insanının temin ettiği gıdalardan oluşan koliler araca yüklenerek, daha önceden tespit edilen ihtiyaç sahibi ailelere teslim edildi.

Vatandaşlar, yardımlardan dolayı hayırsevere ve bu ürünlerin kendilerine ulaşmasına aracılık eden Bağcılar Belediye Başkanı Lokman Çağırıcı'ya teşekkürlerini iletti.

Halkla İlişkiler Müdürlüğünün desteğiyle yapılan organizasyonda, 15 eve gıda yardımı yapıldı.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER