Amatörde de Kevin Grosskreutz vakası yaşandı ama sonu mutlu bitti

Galatasaray’ın 2015-2016 sezonunda transferin son gününde takıma dahil ettiği ancak belgelerini transfer sistemine zamanında ve tam olarak giremediği için oynatamadığı Kevin Grosskreutz’un durumunun benzeri İstanbul 1. Amatör Lig’de yaşandı. Tek fark transfer bu kez mutlu sonla bitti.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Amatörde de Kevin Grosskreutz vakası yaşandı ama sonu mutlu bitti

İstanbul 1. Amatör Lig ekiplerinden FK 1864 ocak ayı transfer döneminde ABD’nin Columbus FC takımından Iraklı Omar Abdulwahid Ibraheem’le anlaştı.

Yeşil-sarılı ekip gerekli belgelerle TFF’ye başvurdu, TFF de prosedür gereği ABD Futbol Federasyonu’na başvuruda bulunup oyuncuyla ilgili yanıt bekledi. Bu bekleyiş uzun sürerken Türkiye’de transfer dönemi kapandı.

Belgeleri zamanında teslim etmesine karşın mağdur duruma düşen FK 1864 Kulübü konuyu FIFA’ya taşıdı. Kulüp Başkanı İsa Tunçer’in imzasıyla yapılan başvuruda süreçle ilgili bilgilendirme yapıldı ve mağduriyetin giderilmesi istendi.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER