Erkan Petekkaya çıldırdı: 'Pis zihniyetleriniz...'

Kırmızı Oda dizisinde sergilediği başarılı oyunculuk performansıyla adından söz ettiren ünlü oyuncu Erkan Petekkaya, sosyal medyada gördüğü paylaşımdan sonra adeta çılgına döndü. İşte o paylaşım ve Erkan Petekkaya'nın tepkisi...

GASTE24 GASTE24
Erkan Petekkaya çıldırdı: 'Pis zihniyetleriniz...'

Ünlü oyuncu Erkan Petekkaya sosyal medyada gördüğü bir paylaşımı kendi sosyal medya hesabında yayınlayarak adeta ateş püskürdü.

Tv8’de yayınlanan Kırmızı Oda dizisinde Sadi karakterine hayat veren daha sonra ise yaşanan bir olay nedeniyle diziyle yollarını ayıran Erkan Petekkaya, sosyal medyada gördüğü paylaşım sonrası aynı paylaşımı kendi hesabında paylaşarak ateş püskürdü.

Paylaşımda “Acun Ilıcalı onu Kırmızı Oda dizisinden kovmuştu” ifadelerini gören Erkan Petekkaya çıldırdı.

Erkan Petekkaya çıldırdı: 'Pis zihniyetleriniz...' - Resim : 1

"TV8'DEN KOVULMADIM!"

Paylaşımı alıp kendi sosyal medya hesabından paylaşan Erkan Petekkaya fotoğrafın altına, “Ben hiç bir yerden kovulmadım! Ahlaksız haberciler terbiyesizligin son noktaları, ünlü olmak isteyen zavallılar. Ben hiç bir yerden kovulmadım yalancılar! Yahu ben beddua hiç etmemiştim ama size edecegim. Allah belanızı versin! 

"PİS ZİHNİYETLERİNİZ..."

Bu yaptığınız yalan haberin her tıklaması size bela olarak dönsün. Allah gani belanızı versin ahlak yoksunları. Yeter! Ne Acun'u ne de beni pislik zihniyetlerinize alet etmeyin zavallılar. Gidin akıllı projeler üretin dümbelekler. Yazmıyorum ama en pis küfürleri size gönderiyorum. Allah yüreğinize iyilik versin" ifadelerini kullandı.

Kaynak: Snob Magazin 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER