Kanal İstanbul'la ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı tarafından, Kanal İstanbul için İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı yapılacak.

GASTE24 GASTE24
Kanal İstanbul'la ilgili flaş gelişme! Bakanlık duyurdu

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'nın, Kanal İstanbul için 28 Kasım'da İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı yapacağı bildirildi.

Kanal İstanbul projesi İnceleme ve Değerlendirme Komisyonu toplantısı 28 Kasım'da yapılacak. Projeye ilişkin denizden alan kazanımı, dip taraması, kıyı yapıları gibi öğeler incelenecek.

Çevresel Etki Değerlendirmesi İzin ve Denetim Genel Müdürlüğünün  internet sitesinde konu ile ilgili yapılan açıklamada şöyle denildi:

"İSTANBUL ili KÜÇÜKÇEKMECE, AVCILAR, ARNAVUTKÖY, BASAKSEHIR ilçesi  sınırları içerisinde T.C. ULAŞTIRMA, DENİZCİLİK VE HABERLEŞME
BAKANLIĞI ALTYAPI YATIRIMLARI GENEL MÜDÜRLÜĞÜ tarafından yapılması  planlanan Kanal İstanbul (Kıyı Yapıları [Yat Limanları, Konteyner
Limanları ve Lojistik Merkezler], Denizden Alan Kazanımı, Dip  Taraması, Beton Santralleri Dâhil) projesi ile ilgili 28/11/2019  tarihinde İDK Toplantısı gerçekleştirilecektir ."

Kaynak: Ajanslar

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında GASTE24 internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER