Yasak Elma 65. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yıldız ve Leyla kılıçları çekti

Yasak Elma dizisi 1 hafta aradan sonra bu akşam ekrana gelecek bölümüyle izleyiciyi ekran başına kilitleyecek. Yasak Elma 64. bölümde Şahika'dan aldığı güçle hareket eden Leyla, Ender ve Yıldız'ı tedirgin ediyor. Halit'in eski eşi Zerrin geri dönüyor. Fakat Zerrin'i kötü bir sürpriz bekliyor. Kızı Lila ile Ender'in oğlu Yiğit'in ilişkisini nasıl karşılayacak? Peki Yasak Elma 65. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Dizinin takipçileri yayınlanan bölümden sonra yeni fragman için sabırsızlıkla aramalara başlıyor. Yasak Elma 65. bölüm fragmanı yayınlandığı anda haberimizin detayında olacak.

POSTA POSTA
Yasak Elma 65. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yıldız ve Leyla kılıçları çekti

Yasak Elma 64. bölümde neler olacak

Zerrin’in gelmesi Yiğit ve Lila aşkını başka bir yöne taşıyacaktır. Yıldız ve Ender Leyla’nın yapacaklarından korkup önlem almaya çalışsalar da; Leyla, arkasında Şahika’nın gücüyle hareket ederek onları ummadıkları yerden vurmaya çalışacaktır.

Leyla'yı alt etmek için Yıldız, yeni planını devreye sokacak.

Leyla'nın davranışları karşısında iyice sinirlenen Yıldız Nadir'den yardım istemeye karar verir ve Nadir'den Halit'in Leyla'yı kendi evine girerken görmesi için yardım talep eder.

Yasak Elma 65. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Yıldız ve Leyla kılıçları çekti - Resim : 1

Yasak Elma 64. bölüm fragmanı


Heyecanın doruklarda olduğu Yasak Elma 64. bölümde işlerin seyri tamamen değişiyor.

Yasak Elma son bölümde neler yaşandı?

Yıldız, Leyla ve Halit birlikteliğinden iyice şüphelendi, ne yapacağını düşünürken yardım isteyeceği tek kişi Ender’in kapısını çaldı. Ender ve Yıldız kusursuz bir plan yaparak Leyla’yı gönderme derdine düştüler. Leyla başına gelenlerden sonra kendine yeni bir yandaş buldu ve herkes için yeni bir dönem başladı.

Başrollerinde Talat Bulut, Şevval Sam, Eda Ece ve Barış Kılıç’ın yer aldığı Yasak Elma 65. bölüm fragmanı ne zaman yayınlanacak? Merak edenler için Yasak Elma 65. bölüm fragmanı yayınlanır yayınlanmaz buradan izleyebilirsiniz.

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında POSTA internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER