Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın milli takım beklentisi yüksek

A Milli Futbol Takımı'nın genç oyuncuları Kaan Ayhan ile Kenan Karaman, 2020 Avrupa Şampiyonası (EURO 2020) elemelerinde mücadele eden ay-yıldızlı takımdan beklentilerinin büyük olduğunu söyledi.

HÜRRİYET HÜRRİYET
Kaan Ayhan ve Kenan Karaman'ın milli takım beklentisi yüksek

Almanya Birinci Futbol Ligi (Bundesliga) ekiplerinden Fortuna Düsseldorf'ta forma giyen milli futbolcular Kaan ile Kenan, takımlarının Avusturya'da yaptığı sezon öncesi kampında AA muhabirine milli takımın performansı ve kulüpleriyle geride kalan sezon hakkında açıklamalarda bulundu. 

Milli futbolcular, Fransa, İzlanda, Arnavutluk, Moldova ve Andorra'nın bulunduğu H Grubu'nda 4 maç sonunda 9 puanla liderliği paylaşan ay-yıldızlı takımın son dünya şampiyonu Fransa karşısında aldığı galibiyetin önemine vurgu yaptı. 

Fransa galibiyetinin milli takıma çok şey kattığını aktaran Kaan Ayhan, "İzlanda maçında istediğimiz sonucu alamadık ama öncesinde Fransa galibiyetiyle milletimizi gururlandırdık. Fransa maçından sonra farklı bir atmosfer vardı. O atmosferi yakalamak, benim gözümde İzlanda galibiyetinden önemliydi. Fransa galibiyetinden sonra çok şey umuyoruz. Hepimizin inancı ve öz güveni yükseldi. İnşallah bu durum takımın performansına yansır ve istediğimiz skorlara ulaşırız." diye konuştu. 

Önemli Not: Bu haber içerik ortaklığı kapsamında HÜRRİYET internet sitesinden, F5Haber.com editörlerinin hiçbir editoryal müdahalesi olmadan otomatik olarak geldiği şekliyle alınmıştır. Bu haberlerin hukuki muhatabı haber kaynaklarıdır. Haberlerle ilgili her tür şikayetinizi sikayet@f5haber.com adresimize gönderebilirsiniz.
SONRAKİ HABER