İngiliz gazetesi: Türkiye atom bombası yapıyor!

İngiliz bulvar gazetesi Daily Express Türkiye hakkında büyük bir manipülasyona imza attı. FETÖ'cülerin iddialarını sayfalarına taşıyan gazete "Türkiye atom bombası planları üzerinde çalışıyor" diye yazdı

F5HABER F5HABER
İngiliz gazetesi: Türkiye atom bombası yapıyor!

Avrupa'nın Türkiye ve Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı hedef alan algı operasyonlarına bir yenisi daha eklendi.

Daha önce Türkiye'nin "DEAŞ'a silah yardımı yaptığını" öne sürerek uluslararası müdahaleye zemin hazırlamak isteyen çevreler şimdi de "nükleer silah" tezine sığındı.

"TÜRKİYE ATOM BOMBASI HAZIRLIYOR"

İngiliz bulvar gazetesi Daily Express'in iddiasına göre; AB ile yaşanan krizin ardından Türkiye "Atom bombası" sahibi olabilmek için harekete geçti.

İngiliz gazetesi: Türkiye atom bombası yapıyor! - Resim : 1

YİNE FETÖ PARMAĞI VAR

Gazete bu iddiasına dayanak olarak ise FETÖ'nün medya yapılanmasında yer alan ve firari konumda bulunan Abdullah Bozkurt'un iddialarını referans gösterdi.

Bozkurt, Türkiye'nin içinde bulunduğu durum sebebiyle cephaneliğinde ve mühimmatında büyük bir artışa gitme yolunda olduğunu iddia etti.

Gazetenin "uzman" olarak tanımladığı FETÖ'cü Bozkurt dayanak gösterilerek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimattı ile, Türkiye'nin, gizli bir planla nükleer silah yapımı için harekete geçtiği öne sürüldü.

İngiliz gazetesi: Türkiye atom bombası yapıyor! - Resim : 2

SONRAKİ HABER