Asla kırılamayan 15 dünya rekoru

Dünyanın en zengin adamı- Bill Gates <br /> <br />Microsoft'un kurucusu ve efsanevi CEO'su Bill Gates, dünyanın en zengin adamı unvanını kimselere kaptırmıyor. 80 milyar dolarlık bir servetin sahibi Gates, kırılması en zor rekorlarından birini de elinde tutuyor.

Asla kırılamayan 15 dünya rekoru - Sayfa 1

Dünyanın en zengin adamı- Bill Gates



Microsoft'un kurucusu ve efsanevi CEO'su Bill Gates, dünyanın en zengin adamı unvanını kimselere kaptırmıyor. 80 milyar dolarlık bir servetin sahibi Gates, kırılması en zor rekorlarından birini de elinde tutuyor.

115
Asla kırılamayan 15 dünya rekoru - Sayfa 2

Diliyle en fazla ağırlığı kaldırabilen adam- Thomas Blackthorne



Thomas Blackthorne, sadece dilini kullanarak 12, 5 kilogram ağırlığı kaldırmayı başardı. Blackthorne'un rekoru 2004 yılından beri kırılamıyor.

215
Asla kırılamayan 15 dünya rekoru - Sayfa 3

En fazla dava açma rekoru- Jonathan Lee Riches



Jonathan Lee Riches, herkesden biraz farklı bir özelliğe sahip. Bu adam tam 4 bin kez dava açtığı için Guiness Rekorlar Kitabı'nda yerini aldı. Şikayetçi olduklarından bazıları ise şunlar: Justin Timberlake, John McCain, NASA, Bill Gates, David Beckham, Steve Jobs, eBay, Amazon.com, Barack Obama, Jennifer Lopez, Britney Spears, Yahoo ve Eyfel Kulesi.

315
Asla kırılamayan 15 dünya rekoru - Sayfa 4

Atom bombasından kurtulma rekoru- Tsutomu Yamaguchi



Sadece iki şehire atom bombası atıldı, bu adam ikisinde de o şehirlerdeydi. Tsutomu Yamaguchi, hayatında iki kez patlayan atom bombalarından sağ kurtulmayı başarmış. 1916 yılında Japonya'nın Nagazaki kentinde doğan Yamaguchi, atom bombası patladığı sırada iş için gittiği Hiroşima'da bulunuyordu. Yaşananların ardından Nagazaki'deki evine dönen talihsiz adam burada ikinci atom bombasına yakalandı. Ancak ikisinden de sağ kurtulmayı başararak, kolay kolay kırılamayacak bir rekorun sahibi oldu.

415